Dit hebben onze klanten ervaren...

Nico van Muijen
7

Ging allemaal soepel en vlotjes goed op de hoogte gehouden enzo

Dhr. Pots
10

Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Zowel de makelaar als de medewerkers zijn altijd bereid je te helpen en de vragen te beantwoorden. We kunnen spreken van een algehele deskundigheid. Zelfs op ons vakantieadres werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond de koop en de verkoop. We zullen deze makelaar zeker aanbevelen aan anderen.

Anoniem
9

De verkoop van het huis is heel goed verlopen. Het eerste gesprek was top. Gezellig en toch adequaat. Duidelijke uitleg over hoe alles zou gaan. Ook als de verkoop wat langer zou gaan duren, dat is niet nodig gebleken. Het huis was heel snel verkocht.

Anoniem
10

Prettig contact met de makelaar en zijn collega's van kantoor. Allen betrokken, ze reageren snel op vragen en zijn duidelijk met alle informatie die verstrekken. Je wordt aan de hand meegenomen bij alle stappen in het proces en hierbij neemt Drieman al het werk uit handen. Wij bevelen Drieman zeker aan!

Anoniem
10

Alles verliep soepel en we kregen op alle vragen snel antwoord. Zeer tevreden over de prettige communicatie.

Jeannette van Laar
9

Vanaf het begin tot aan het eind een goede begeleiding gehad. Korte lijnen met de makelaar en assistenten. Ook een prachtige presentatie waar ze alle tijd voor hebben genomen.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar en kantoorpersoneel was prettig. Als wij vragen hadden werden die adequaat beantwoord. Goed advies gekregen met betrekking tot de aanpassingen om het huis te verkopen.

Saar Prinsen
8

Ga zo door. De overgang naar digitaal duidelijk laten verlopen.

Mevr. Lips- Miltenburg
9

Zeer goed begeleid door Drieman makelaars en prettig in de omgang ook vanuit het kantoor zeer goede contacten en begeleiding.

Anoniem
9

De vraagprijs werd behoorlijk hoog ingezet. Verder niets dan lof voor de inzet, het meedenken, het overnemen van onze taken etc. Dit geldt zowel voor de makelaar als de collega's op kantoor.

Sanne Van Drunen
10

Prima makelaar, altijd goede adviezen en goede begeleiding

dirk Vermeulen
7

deze beoordeling gebaseerd op het kortdurende contact tot nu toe. Aan het einde van het proces kan ik vast veel meer en op de inhoud een dergelijke vragenlijst beoordelen, maar mijn eerste indruk en ervaring is dus voor mij goed!

Dhr. Geachte heer en mevrouw Nieuwenhuijs
10

Contact met de makelaar en zijn back-office verliep uitermate prettig, deskundig en snel. Er was goed overleg over de bezichtigingen en de follow up daarvan was altijd kort erna.

Anoniem
9

Het contact met makelaar verliep heel goed wanneer er vragen waren waren ze altijd bereid ons daarmee te helpen communicatie verliep erg goed

Mevr. Natasja En Peter Jongeneel
10

Super samenwerking. Snelle verkoop. Zeer tevreden. Via advies van buren terechtgekomen bij Drieman. Geen moment spijt van.

Anoniem
9

Het contact was fijn, is goed bekend met de plaatselijke markt en heeft ons tijdens het gehele verkoopproces goed en correct begeleid.

Lodewijk Mulder
9

Wij hebben de samenwerking met Drieman als heel prettig ervaren. In de deskundigheid werd er altijd op de "trommel van de menselijke maat geslagen" Dit brengt alles dichtbij. We voelden dat we meegenomen werden in het proces waarin wij zelf zaten namelijk de verkoop van je eigen huis. Deze pluim betreft niet alleen Marcel maar ook Anniek en Joyce. Ook de fotograaf en taxateur pasten precies in jullie werkwijze/stijl. De diversiteit in de eenheid gaf ons een gevoel van vertrouwen. In 2016 was Marcel al bij ons geweest voor een kosteloze waardebepaling van onze woning. Dat vertrouwen wat hij toen uitstraalde(mensen-mens!) was hetzelfde als wat hij nu weer bij ons binnenbracht. Ik vergeet zijn 1e komst en vertrek na de gemaakte afspraak niet meer. "Relaties " kunnen leggen/onderhouden binnen zo'n korte tijd. Een gave! Beste mensen, ga zo door! Bovenstaande in combinatie met de accuraat geboden service. Een(1) grote reclame! Hartelijk dank voor jullie goede zorgen. Een vriendelijke groet van Jannie en Lodewijk Mulder.

Anoniem
9

Contact met de makelaar ging prima! Snel schakelen, vriendelijk en alles volgens afspraak. Ook de mensen op kantoor zijn erg aardig en werken secuur.

Grifhorst
10

Bedankt Marcel en Joyce voor de fijne begeleiding en het verkopen van ons huis. Ik zal jullie altijd aanbevelen, want ik gun iedereen zo’n fijne en professionele makelaar!

Wen Pfaff
9

Heb ik al op Funda geschreven. Dat beeld is niet gewijzigd in 1 dag.

Anoniem
8

Intake verliep goed, evenals de gehele administratieve verwerking. Voortgang verliep door omstandigheden wat moeizaam.

Dhr. Pfaff
9

Over het algemeen zeer te spreken over het contact met en de begeleiding door de makelaar en de mensen van kantoor. Aandachtspunt: - Een aantal maanden voordat de verkoop in gang gezet wordt moet je vragenlijsten invullen. Ik had deze graag kort voordat de verkoop zou starten nog eens onder ogen gekregen zodat ik de mogelijkheid had gehad om de inhoud te actualiseren. In zo'n tussenliggende periode kan er nog wel eens iets veranderen zonder dat je er verder bij nadenkt en vergeet wat je eerder hebt ingevuld. Dit is bij ons helaas niet gebeurd en dat heeft tot enige teleurstelling geleid. Maar verder is het prima verlopen. Ons huis is snel verkocht tegen een goede prijs.

Alex van den Boogert
8

Naast presentatie fijn contact met Marcel!

Heleen den Dulk
8

Vriendelijke en duidelijke dienstverlening door hele team, Top!

Wim Pijper
9

Belangrijk is dat het team in Woerden al jaren een vertrouwd gezicht is. Dat geeft vertrouwen, kennis van de lokale markt en bekendheid. Vooral zo doorgaan.

Karin Lips- Miltenburg
10

Prima, ga zo door. Alleen de fotograaf duurde wat lang. Resultaten daarentegen zijn prima!

Marc Nieuwenhuijs
9

Uitstekende makelaar met goede back-office.

Grifhorst
10

Marcel en Joyce staan altijd klaar om te helpen en hebben kennis van zaken. Voelt heel prettig om zaken met ze te doen.

Wen Pfaff
9

Wat moet je hierover zeggen. Makelaar is een goeie vent waarmee het klikt. Nuchter, zakelijk, professioneel, goede adviezen, uitstekend bekend met de Woerdense huizenmarkt. Meer veren heb ik niet.

Anoniem
9

Drieman stelde een hogere vraagprijs voor dan andere makelaars en heeft er daardoor voor gezorgd dat ik uiteindelijk een mooie opbrengst voor mijn woning heb gerealiseerd.

Anoniem
10

Wij zijn erg tevreden over de makelaar. We werden goed voorbereid op de verkoop en tijdens de verkoop goed op de hoogte gehouden over de bezichtigen.

Dhr. Attevelt
10

Uitstekende samenwerking met Drieman, speciaal met Marcel de Boer. Ook complimenten voor de 2 dames mevr Sangers en mevr Karsemeijer.

Anoniem
9

We zijn zeer goed begeleidt door Marcel en zijn team. Ze hebben ons kundig en adequaat geïnformeerd gedurende het hele traject.

Karin Steenbergen -Papavoine
10

Goed contact. Heel veel voor ons gedaan .Meedenked en probleem oplossend

Anoniem
9

Snelle en duidelijk service door hele vriendelijke medewerkers. Vragen worden snel beantwoord en bezichtigingen worden in goed overleg uitgevoerd. Helemaal top.

Vermeulen
9

Wij hebben veel vertrouwen in zijn kennis van zaken, hebben in het verleden al meer malen met Drieman te maken gehad. De afhandeling is voorspoedig gegaan. Mooie foto’s en filmpje zijn door ons zeer op prijs gesteld. Nu maar afwachten op een eventuele koper.

Margot Visser- Magielse
8

Er wordt door Drieman makelaars snel met ons als verkopende partij geschakeld. Contact is adequaat en persoonlijk.

Dennis Jeandor
8

Tot nu toe goed verder is het nog even afwachten

Dhr. Tom Jacobs
9

Deze makelaar heeft ons ook geholpen bij de zoektocht naar een nieuw huis. En mede daarom hebben we hem uiteindelijk gekozen voor de verkoop van ons huidige huis. Hij heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ons prima geadviseerd.

Mulder-Stolwijk
8

Prima makelaar. Prettig contact gehad

Mevr. Margo Mulder-Stolwijk
10

Goed contact met de makelaars. Prettige mensen en erg behulpzaam met zaken die ik niet voor elkaar kreeg.

Mulder-Stolwijk
8

goede makelaar veel vertrouwen in

Patrick van den Hazel
10

nog nooit zo’n fijne makelaar meegemaakt

Anoniem
9

Vakkundige makelaar met veel kennis van de lokale markt. Denkt goed mee in de voorbereiding en tijdens de verkoop. Goede begeleiding; neemt altijd de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Anoniem
9

Deze makelaar leren kennen tijdens een eerdere bezichtiging en vanwege de positieve indruk benaderd voor de verkoop van onze woning, Wij hebben het contact gedurende het gehele verkoopproces als zeer prettig ervaren. Betrokken mensen met veel kennis. Met name de korte lijnen en flexibiliteit/snelheid van handelen zijn top.

Mulder-Stolwijk
8

Ik heb vaker zaken gedaan met Drie man. Voelt vertrouwd. Vond helaas de foto's minder, en bij inmeten toch wel fouten gemaakt. Vind ik jammer.

Arts
10

Vakkundig, goede, reële kennis van de markt, snelle reactie.

10

Bedankt allemaal voor het aangename contact en mooie resultaat! Groet, Albin en Jeannette

Anoniem
10

Zeer goede en vakkundige makelaar. Enthousiaste mensen. Prettig contact gehad. Ik kijk met een tevreden gevoel terug naar deze periode.

Gertjan Speksnijder
9

Ik kan deze makelaar van harte aanbevelen. Echt een makelaar die zorg uit handen neemt zonder "poeha". Het is deze makelaar gelukt om voor mij als verkoper een goede realistische prijs te realiseren en voor de koper een woonwens in vervulling te doen gaan. Als verkoper geeft me dat een goed gevoel. Zeer tevreden over het resultaat en het proces.

Terug
Recent bekeken