Dit hebben onze klanten ervaren...

Mulder-Stolwijk
8

Prima makelaar. Prettig contact gehad

Mevr. Margo Mulder-Stolwijk
10

Goed contact met de makelaars. Prettige mensen en erg behulpzaam met zaken die ik niet voor elkaar kreeg.

Mulder-Stolwijk
8

goede makelaar veel vertrouwen in

Patrick van den Hazel
10

nog nooit zo’n fijne makelaar meegemaakt

Anoniem
9

Vakkundige makelaar met veel kennis van de lokale markt. Denkt goed mee in de voorbereiding en tijdens de verkoop. Goede begeleiding; neemt altijd de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Anoniem
9

Deze makelaar leren kennen tijdens een eerdere bezichtiging en vanwege de positieve indruk benaderd voor de verkoop van onze woning, Wij hebben het contact gedurende het gehele verkoopproces als zeer prettig ervaren. Betrokken mensen met veel kennis. Met name de korte lijnen en flexibiliteit/snelheid van handelen zijn top.

Mulder-Stolwijk
8

Ik heb vaker zaken gedaan met Drie man. Voelt vertrouwd. Vond helaas de foto's minder, en bij inmeten toch wel fouten gemaakt. Vind ik jammer.

Arts
10

Vakkundig, goede, reële kennis van de markt, snelle reactie.

10

Bedankt allemaal voor het aangename contact en mooie resultaat! Groet, Albin en Jeannette

Anoniem
10

Zeer goede en vakkundige makelaar. Enthousiaste mensen. Prettig contact gehad. Ik kijk met een tevreden gevoel terug naar deze periode.

Gertjan Speksnijder
9

Ik kan deze makelaar van harte aanbevelen. Echt een makelaar die zorg uit handen neemt zonder "poeha". Het is deze makelaar gelukt om voor mij als verkoper een goede realistische prijs te realiseren en voor de koper een woonwens in vervulling te doen gaan. Als verkoper geeft me dat een goed gevoel. Zeer tevreden over het resultaat en het proces.

Anoniem
10

De makelaar heeft op een aantal momenten heel snel gehandeld en verder heel goed rekening gehouden met onze privé-situatie en dat hebben we enorm gewaardeerd

Anoniem
10

Bijzonder goed. Werden overal van op de hoogte gehouden. .. Er was niets teveel.. en voor vragen stonden ze ons goed en duidelijk te woord. . Klasse

Tom Jacobs
9

Tot op heden is het contact en de ondersteuning bij het zoeken / kopen plezierig verlopen. Daarom hebben we de verkoop van onze huidige woning gegund aan makelaar Jeroen Uijtewaal.

Mevr. Tuithof
9

Het contact verliep prima. Zelfs snelle reactie op whatsappjes. Na elke bezichtiging even contact gehad. Snel het huis verkocht en dat was de bedoeling ook! Super vlotte makelaar. Bedankt

Dhr. A. Eikelenboom
9

Ik had deze woning al gekocht via Drieman en dat verliep ook goed. Deze keer was de begeleiding ook prima. Bedankt voor alle moeite.

Anoniem
9

Door de makelaar is een nette presentatie verzorgd en het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

Anoniem
7

Prima samenwerking met Drieman voor dit project. Er is veel kennis van de lokale markt over behoeften qua ruimten (de grootte, aantal kamers, buitenruimten etc) en afwerking en prijsvorming aanwezig zodat de juiste informatie kon worden opgemaakt tbv de verkoop. Makelaars en kantoormedewerkers vriendelijk naar kopers en goed geïnformeerd om vragen te beantwoorden, indien de antwoorden niet voorhanden waren, schakelde men snel met de ontwikkelaar of de bouwer om een antwoord te kunnen geven. Vooral ook bij persoonlijke wensen vand e kopers werd er een goede koppeling gemaakt. Na koopbeslissing werden de benodigde stukken snel opgemaakt, verkoper en kopers werden goed geïnformeerd over de inhoud van deze stukken en eea werd netjes bij notaris neergelegd.

van Vliet- Stoof
9

Wij vinden het een eer dat ons huis bij jullie in de verkoop is.. En alvast bedankt voor de goede samenwerking. René en Ineke van Vliet-Stoof

Anoniem
8

Na het uitnodigen van drie makelaars viel onze keuze op Drieman vanwege de prijs en het regiobereik. Drieman makelaars heeft ons goed begeleid in het stylen, de prijs en het klaarmaken van ons huis voor verkoop. Hierdoor is ons huis voor de gewenste prijs verkocht.

de Jong
8

Prettig gesprek, duidelijk de tijd genomen ondanks de drukke tijd. Goed vragen doorgenomen

Thepass
9

Prima contacten met de makelaardij. Prima te woord gestaan hebben dan ook besloten om deze makelaar als aankoop makelaar zijn expertise en ervaring te laten gelden. Verder de receptie en andere medewerkers zijn prettig in omgang.

Dhr. Peters
10

Het contact verliep prima. De introductie was informatief en to the point Er is een goede prijs indicatie gesteld. Het aanbieden/advertentie was zowel bij de makelaar als bij Funda zeer goed verzorgd. Na een bezichtiging was er een korte maar duidelijke informatie Al met al heeft de makelaar er voor gezorgd dat mijn huis snel en voor een zeer redelijke prijs is verkocht.

Eikelenboom
8

Gemoedelijke sfeer, eenvoudig contact te leggen met vragen, snelle werkwijze en goede voorlichting over het proces.

Dhr. Jeroen Makkink
10

Zeer meedenkende makelaar. Alles perfect en netjes gedaan. Top!! Van eerste contact tot afhandeling niks te klagen gehad en met alles uitstekend geholpen.

Mevr. Liane Den Haan
9

Fijne en plezierige begeleiding van de verkoop. Snel en efficiënt. Ook zeer service gerichte ondersteuning van de kantoormedewerkers.

Mevr. Beniest
10

Goed contact met de makelaar bij vragen kan je ze altijd bereiken! Enthousiast en spontaan in het contact. Een goed kantoor en een leuk team !

Dhr. Patrick De Waal
8

wij waren op vakantie tijdens de bezichtigingen dus heb de hele verantwoording aan de makelaar gegeven en dat is prima verlopen

Will  Gorter- Verboom
10

Prettige en professionele begeleiding en contact tijdens het gehele verkoopproces van zowel Makelaar Marcel als contacten met Joyce van het makelaarskantoor.

van Haasteren
10

Jullie zijn toppers

Dhr. van Breukelen
9

Contact was zeer prettig en soepel. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Afspraken werden goed nagekomen en er werden goede suggesties gegeven over de te volgen strategie bij verkoop.

Peters
9

De verkoop is net gestart. Tot op heden ervaar ik dat men serieus op mijn vragen ingaat.. als de verkoop is geslaagd kan ik mogelijk een beter onderbouwde mening geven

Anoniem
9

Zeer tevreden over de kennis van Marcel en snelheid van Anniek en Joyce. Was fijn werken en een echte aanrader.

Anoniem
7

Informatie betreffende stand van zaken niet correct geïnformeerd, verder was contact goed. Toch enigszins teleurgesteld laatste fase.

Dhr. van Ballegooijen
8

Prima, Persoonlijk, Professioneel, goede communicatie. Een heel goed beeld is niet mogelijk in zou2019n kort tijdsbestek

Anoniem
9

Marcel en de rest van het team zijn snel, deskundig en hebben de hele verkoop zeer goed georganiseerd. Ze maken gebruik van alle nieuwe technieken (3D fotou2019s van je hele huis!) en, naast dat ik denk dat dat helpt bij de verkoop, is het ook gewoon tof om te zien. ud83dudc4d

Anoniem
9

Vriendelijk ,correct, adviserend em service gericht ook meedenkend. Samengevat deze makelaar zal ik zeker aanbevelen .

van Hanswijk- Rothuizen
8

wij zijn zeer tervrede

Cora van Setten- van de Kuilen
7

Goed contact.

Anoniem
10

Na een vlotte verkoop van onze woning, kijken we terug op een prettige samenwerking met Drieman Garantiemakelaars uit Woerden. Wat we als positief ervaren hebben is onder andere goed advies voor de verkoopstrategie, helder qua afspraken en een goede bereikbaarheid, deskundige en accurate medewerkers op kantoor en een fijn menselijk contact. We bevelen Drieman van harte aan!

Tonus
8

contact verloopt prettig, makelaar denkt mee met ons en kijkt naar onze situatie.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep altijd goed. Wij zijn goed en vakkundig geholpen. De makelaar was altijd bij de rondleidingen aanwezig en nam direct daarna contact op. Ook bij open dagen kwam de makelaar altijd nog langs.

de Wolf
8

jammer dat op pag 4 niet meer items aangestipt kunnen worden professionaliteit, kennis van zaken en goede serviceverlening had ik ook graag aan willen klikken!

Dhr. Senne
9

Een prettig makelaarskantoor! Men is deskundig en je wordt vriendelijk en professioneel begeleid bij het verkopen van je woning. Een aanrader!

Dhr. Sportel
8

Contact verliep met beide makelaars goed. Waren beiden erg betrokken en vasthoudend in het behoorlijk lange traject. Dachten goed me deden goede voorstellen en gaven een realistisch advies mbt pand, locatie en mogelijkheden.

Dhr. G. Eskes
9

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop dit makelaarskantoor mijn zaken heeft behartigd. Vooral het optreden van Marcel de Boer vond en vind ik zeer prettig zowel in zakelijke opzicht als bij de persoonlijke benadering. Mijn echtgenote is vooral over die persoonlijke behandeling zeer content. Top! Ook over behandeling door het kantoorpersoneel ben ik uitermate tevreden.

Dhr. F. van Wieringen
9

De contacten met de Makelaardij Drieman Woerden waren prima. Zeer deskundig van de waardebepaling, de goede adviezen, tot de daadwerkelijke verkoop van ons huis. De Makelaar en de achterban op kantoor waren zeer betrokken bij alle af te handelen zaken. Open en eerlijk waar wij persoonlijk grote waarde aan hechtten. Kortom: een tevreden klant.

Dhr. Fransen
10

Makelaar Marcel de Boer en zijn collega's hebben zich uitstekend ingespannen om ons huis te verkopen. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het ook bij een potentieel kopende partij een fijne makelaar is welke je ontspannen een rondleiding geeft en je de tijd gunt om bv zelf nog een rondje door het huis te maken en welke vragen prima beantwoord. Kortom een aanrader.

Dhr. Slager
9

De contacten met de Makelaars en Commercieel medewerkers waren uitstekend -waren heel goed bereikbaar. Tevens was de informatie-voorziening prima in orde.

Ed Senne
9

Prettige makelaars, die goed meedenken. Professionele aanpak bij de verkoop van ons huis.

Terug
Recent bekeken