Omschrijving

"Karakteristieke starterswoning met fraaie voorgevel in het centrum!”

Direct in het centrum van Bodegraven (tussen de Rijn en de trein) staat dit gezellige en sfeervolle, maar ook verrassend ruime hoekwoning. Het huis is gebouwd in ca. 1910 en in de loop der jaren goed onderhouden. Zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde zijn er nog (deels) authentieke elementen bewaard gebleven, terwijl daarnaast ook belangrijke verbeteringen zijn uitgevoerd.

De voorzieningen zoals het NS-station en het centrum met winkels, kerken, bibliotheek, gemeentehuis, cultuurcentrum, en basisscholen zijn op korte afstand, en veelal zelfs lopend bereikbaar. Dankzij de ligging van Bodegraven aan de A-12 en N-11 zijn bovendien de grote steden van de Randstad goed en snel te bereiken.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree, hal/gang, via een luik toegang tot kleine kelder (ook bereikbaar via trapkast), meterkast (5 groepen), aan de voorzijde heerlijk ruime en lichte (mede door een extra zijraam) woonkamer met gaskachel, doorgang naar de woonkeuken met verdiepte kelderkast. De keuken is eenvoudig, en voorzien van o.a. gaskookplaat, afzuigkap, (bad)geiser (Vaillant), losse koelkast, losse vriezer, en in de aanbouw gerealiseerde toilet met fontein en eenvoudige badkamer met douchehoek, wastafel, aansluiting wasmachine en wasdroger.

Tuin:
Via de aanbouw kan direct de op het zuidoosten gesitueerde achtertuin worden bereikt. Deze is behoorlijk besloten en vrij, en tevens voorzien van een ruime stenen schuur. De tuin biedt voldoende mogelijkheden om grote delen van de dag van de zon te genieten.

Slaapverdieping:
Vanuit gang leidt de trap naar slaapverdieping, ruime overloop met dakkapel en schuifkastenwand, slaapkamer aan de voorzijde en achterslaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
* Praktische en (best wel) ruimtelijke starterswoning;
* Nabij alle noodzakelijke voorzieningen;
* Met regelmaat onderhouden, achtergevel opnieuw gevoegd en platte daken onlangs vernieuwd;
* Ouderdomsclausule van toepassing, koper dient rekening te houden met enig direct noodzakelijk onderhoud;
* Verwarming beperkt (via gaskachels), en warmwater voorziening d.m.v. badgeiser (eigendom);
* Perceeloppervlakte 102 m² eigen grond; 
* Oplevering in overleg, kan snel.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken