€ 200.000,- k.k.

Te koop: Paradijsweg 14ong, 2461 TM Ter Aar

Beschrijving

Lees meer
Ter Aar, Paradijsweg ongenummerd

Perceel grond te koop

• Gelegen aan de Langeraarse Plassen. Varen, vissen, surfen, een terrasje pakken aan het water en zwemmen; het kan allemaal op de Langeraarse plassen!
• Met vaarverbinding naar wateren in de omgeving
• Perceel is ruim 2 hectare groot waarvan circa 12.000 m2 grond en ruim 8000 m2 water

Het perceel is gelegen in Papenveer. Papenveer was aanvankelijk een onderdeel van de gemeente Ter Aar. Inmiddels behoort zowel Papenveer als Ter Aar tot de gemeente Nieuwkoop, midden in het Groene Hart, op korte afstand van Alphen aan den Rijn. Daarnaast zijn er prima ontsluitingswegen naar de grotere steden zoals Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam en naar Schiphol. In de omgeving vindt u fraaie natuur met o.a. De Langeraarse plassen, het Braassemermeer en de Nieuwkoopse plassen. In de nabijheid vindt u ook een 18-holes golfbaan, openluchtzwembad De Aarweide en in de winter is er aan de andere kant van het kanaal een schaatsbaan. Maar als het ijs sterk genoeg is kunt u vanaf uw eigen perceel “de poel” op schaatsen. De dorpskernen van Ter Aar en aan de andere zijde van de plas Langeraar, met volop winkels, sportgelegenheden en meerdere basisscholen liggen op 5 tot 10 fietsminuten.

Het perceel grond heeft thans een Agrarische glastuinbestemming. U kunt uiteraard ook zelf het bestemmingsplan raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02/r_NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02_2.5.html

Er rust op dit moment geen woonbestemming op. Het zou goed kunnen dat in de toekomst dat er wel op zou kunnen komen. U koopt dus de huidige bestemming (agrarische glastuinbouw) met de speculatie dat u hier in toekomst een woning op mag bouwen.

Daar waar u vraagprijs ziet staan dient u te lezen dat dit de koopsom is.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Het gaat om het perceel links van 12 en zit tussen paradijsweg 12 en paradijsweg 14 in. Het heeft geen eigen huisnummer.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/3894051
Koopsom € 200.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 17 april 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 20.995 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Aan water
Vrij uitzicht

Marktcijfers Ter Aar

€ 389.250,- Gemiddelde verkoopprijs in Ter Aar Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 531.000,- Gemiddelde vraagprijs in Ter Aar Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
54 Gemiddelde verkooptijd in Ter Aar Landelijk gemiddelde: 37
16 Gemiddeld aangeboden in Ter Aar Landelijk gemiddelde: 46.839
14 Gemiddeld aantal verkocht in Ter Aar Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.798,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Ter Aar Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken